AANBOD VAN TENTOONSTELLINGEN

Uitlening tentoonstellingen

De vzw Fonds Raoul Servais beschikt over verschillende tentoonstellingen die op aanvraag kunnen uitgeleend worden aan organisaties in heel de wereld.

In 1999 werd er in samenwerking met Les Musées d’Annecy een originele expo gemaakt rond het werk van Raoul Servais. Deze zogenaamde “grote overzichtstentoonstelling” brengt een volledig overzicht van het werk van de cineast met talrijke cells, storyboards, studietekeneningen, accessoires, foto’s en uiteraard ook fragmenten op video. Zij kan opgesteld worden in een ruimte van min. 300 m2 tot 800 m2.

Verder hebben wij ter beschikking:
– een kleinere overzichtstentoonstelling die eveneens een totaal overzicht biedt van
het oeuvre van cineast Servais
– een kleine tentoonstelling rond de nieuwe kortfilm “Tank”
– een tentoonstelling rond “Duiven”: een boeiende expo rond dit WOI-project in voorbereiding, met storyboards, uitgewerkte aquarellen, tekeningen en videomontage met proefsequenties.

Details over transport, verzekering, plaatsing, bijkomende dienstverlening zoals voorontwerp van plaatsing, enz. op aanvraag. Geïnteresseerde instellingen kunnen een aanvraag richten aan onze vereniging om een voorstel op maat te maken.


Raoul Servais-tentoonstellingen werden reeds georganiseerd in onder meer ANNECY, PARIJS, GENT, MONTREAL, BUENOS AIRES en  TOKIO.